سحبات مزاج - نكهات سحبة مزاج - Mazaj Disposable مزاج فيب - نكهات و سحبات Mazaj
سحبات مزاج - نكهات سحبة مزاج - Mazaj Disposable مزاج فيب - نكهات و سحبات Mazaj
Blog Article
- مزاج بلغمی ؛ طبع بلغمی . که مزاج بلغمی دارد. که دیر متأثر شود از چیزها. (یادداشت مرحوم دهخدا).
مزاج اگرچه مستقیم بود اعتماد بقا را نشاید. (گلستان سعدی ).
(دربارهٔ چگونگی و زمان مناسب برداشتن این برچسبها بیشتر بدانید)
هرقدر که کنشها و واکنشهای شیمیایی بدن سریعتر انجام شود حرارت ایجادشده زیادتر است.
احمدیه، عبدالله (۱۳۶۸). راز درمان. ج. ۱ جلد. تهران: اقبال. ص. ۲۸۸.
بین مردم مرسوم شده که میگویند فلان شخص، مزاج دموی یا بلغمی دارد؛ درحالیکه دم، بلغم، صفرا و سودا مزاج نیست و همانطور که گفته شد، این موارد از اخلاط چهارگانه هستند و درستش به شیوه بالاست یعنی مثلاً «گرم و خشک» نه صفرایی. وجود مزاج برای هر خلط موجب این اشتباه شده است.
در خلاصه الحکمه آمدهاست لامسه بهترین و سریعترین راه ورود به تشخیص مزاجها است. درک این روش حتی برای افراد عادی نیز تا حدودی آسان است؛ لذا این راه را بر سایر راهها مقدم داشتهاند. طبیب باید خود مزاج معتدل داشته باشد، و اگر از لمس متوجه اختلاف دما نگردد، خواهد دانست که آن شخص، دارای مزاج معتدل است. اگر شخص لمسکننده خود مزاج معتدل نداشته باشد و بر این حال خود اطلاع داشته باشد، باز میتواند به تشخیص مزاج افراد دیگر بپردازد؛ یعنی اگر طبیب خود درجه حرارت بدنش گرمتر از مزاج معتدل باشد و دست به بدن شخص میانهالمزاج بزند، با اینکه حس سردی میکند، به هرروی چون توجه به این نکته دارد که خودش گرم مزاج است، و به کیفیت اعتدال مزاج هم از راه دقت و تمرین در حس لمس آشنا است، لذا حکم غلطی دربارهٔ مزاج آن شخص نخواهد داد.
× مزاج سحبات مزاج شناسی
يقول البروفيسور دومينغيز: "يتعين على رؤساء البلديات التقدميين التعامل مع هذه القضية، وهم يناشدون الحكومة الفيدرالية أن تفعل تجاه هذا القضيّة، هذه ليست قضية يمكن للديمقراطيين أن يختبئوا وراءها ويقولوا إن الأمر على ما يرام".
هر کدام از این انواع مزاج با توجه به خصوصیات خود، تأثیرات مختصری بر روی سلامتی دارند.
اکثر بیماریهای اکتسابی به دنبال غلبه یکی از اخلاط است که به آن «سوء مزاج» میگوییم؛ یعنی تغییری در ماده ایجادشده است و یکی از اخلاط افزایش پیداکرده است. بنابراین سوء مزاج یا برهم خوردن تعادل اخلاطی در بدن آدمی منجر به بیماریهایی میشود که لزوماً نشئتگرفته از وراثت فرد نیستند، بلکه غالباً عوامل محیطی منجر به سوء مزاج می شوند؛ چون تغییر بر تعادل اخلاطی مؤثر است.
بستن ورود به حساب کاربری انتخاب کشور
↑ علوی، خلاصه الحکمه، ۱۹۴. ↑ علوی، خلاصه الحکمه، ۱۹۴. ↑ جرجانی، ذخیره خوارزمشاهی، ۱: ۷۲.
همۀ اندام بدن دارای مزاج مختص به خود هستند که هرکدام در طول عمر، ممکن است بهتنهایی مزاجشان تغییر یابد؛ مثلاً قلب که ذاتاً مزاج گرم و خشک دارد ممکن است دچار سردی شود؛ درحالیکه، سایر اندام بدن، رو به گرمی داشته باشند.